Sunday 27 December 2009

ELF Kosmeetika

Yks firma mis mulle on hakanud internetis jubedalt meeldima on Eyes, Lips and Face. Teisisonu ELF.

http://www.eyeslipsface.com/

See firma myyb ainult interneti kaudu. Poodidest neid produkte osta ei saa mitte kuskil, aga Eestisse postitavad nad kaupa kyll. Ning kui veel nende uudiste emaili jaoks registreerida siis aeg ajalt saadavad nad neid koode ka millega saab postituse tasuta.

Suur pluss selle firma toodete juures on see et nad on vaga taskukohased. Enamus asju on alla 10 euro ja kvaliteeti arvesse vottes on see vaga odav. Samuti on neil ilus elegantne must pakend nende karpidel. Nii et minule vaga meeldib ja ma proovin neid produkte edasi. Nagu Joulupaeva meigist naha on mul see Warm Bronzer ja Eyebrow Kit ELFi Studio komplektist. Lisaks olen ostnud ripsme pikendusi aga nein pole olnud mahti veel proovida. Eks uusaasta balli jaoks proovin. Jargmiseks tahan tellida ja ara proovida mineraal huulepulgad.

2 comments:

  1. Kas teed tellimusi ka teistele/tellid ka teistele?

    ReplyDelete
  2. Kui soovite omale hea hinnaga elf kosmeetikat(see on odav aga saate veel odavamalt:D ) siis www.iherb.com lehel müüakse seda supersoodsalt PLUSS sooduskoodiga QRJ535 saate esimeselt tellimuselt veel 5 dollarit soodukat :p Ja kiidaks ise nende huuleläikeid!! :)

    ReplyDelete