Sunday 2 January 2011

ELF- Eyes Lips Face

Minult on emaili teel palju kysitud milliselt veebi lehelt seda kosmeetikat Eestisse tellida saab. See link on siin
www.eyeslipsface.co.uk

Kusjuures, soovitan oma email nendega registreerida, sest kaunis tihti saadavad nad emaili teel koodi millega saab kas allahindlust voi saab postituse (ka Eestisse) taitsa tasuta. Soovitan soojalt. Praegu on neil hea allahindlus nende 100 lauvarvi karbi jaoks.

3 comments:

  1. Suurepärane asi see e.l.f! Olen siiani ahvivaimustuses, pintslid on selle hinnaga tõesti suurepärased, meie poodides küsitakse sama kraami eest ikka 2-3 kordset hinda ning kvaliteeti pole pea et ollagi.
    Ülimalt kahju on, et USA poe odavamad pakkumised me jaoks kättesaamatuks muutusid :s, europoed on märksa kirvemate hindadega.

    ReplyDelete
  2. @LiisK
    olen taitsa nous et USA poed on odavamad, aga ikka hea seegi et see euro pood saadab. Ikkagi odavam, ja eriti siis kui nende pakkumised ara oodata. Mis asju sa neilt proovinud oled? Raagitakse et mineraal huulepulgad peaks head olema, aga ma pole joudnud neid veel proovida. Mul on huulepulga embargo praegu. Enne kui uue ostan pean yhe vana lopuni ara kasutama. Vaga vaevaliselt laheb see projekt.

    ReplyDelete
  3. Vaata blogisse, e.l.f'i labeli alla: mineraallauvärvid, huulepulgad jne kuid peamiselt siiski pintslid. Hetkel veel juurde tulemas 2 põsepuna ja Golden Bronzer.
    Parim huulepulk oli Rosy Raisin, mõnus you're lips but better-toon. Aga eks ma ole suht valge ka :)
    Sa saad oma lubaduses ehk veidi nihverdada - ka hügieeniline huulepulk on huulepulk! neid läheb meeletutes kogustes, nagu sööks teisi...

    ReplyDelete